Algemene voorwaarden boeking van een activiteit bij Beauty&Show.

* Door uw bevestiging van de activiteit verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

* Deelname aan een activiteit georganiseerd door Beauty&Show geschiedt ten alle tijden op eigen risico. Beauty&Show stelt zich niet aansprakelijk voor schade aan  personen en / of eigendommen, noch voor vermissing van persoonlijke goederen die in verband kunnen worden gebracht met de activiteiten van Beauty&Show.

* Afzegging van de activiteit kan kosteloos tot 7 werkdagen na de bevestiging van de activiteit. M.u.v. activiteiten die binnen 7 werkdagen plaatsvinden, dit i.v.m afspraken derden. Hierna wordt ten alle tijden € 75,- annuleringskosten berekend.

* Het factuur bedrag dient uiterlijk 10 werkdagen voor aanvang activiteit te zijn bijgeschreven op de rekening van Beauty&Show.

* Wijziging van het aantal deelnemers kan tot 1 dag voor aanvang van activiteit tot het minimum aantal personen. Bij minder personen vervalt ook de eventueel gegeven korting.

* Bij annulering van de activiteit binnen 48 uur voor aanvang is geen restitutie mogelijk, het te betalen bedrag wordt wel verminderd tot het minimum aantal personen.

* Bij annulering door overmacht bij Beauty&Show volgt ten alle tijden een restitutie van het betaalde bedrag.

 

  Hoge Hakken lopen - StripteaseLapdance - Burlesque - Sensueel dansen - Paaldansen - Wallentour

Meer informatie?

Mail naar:
voor vragen over workshops en tours

Bel met: 06 - 5024 4405
voor overleg met Mona

Volg ons op: Facebook
En bekijk de laatste updates