yesMeer dan 28 jaar ervaring
yesDuizenden tevreden klanten
yesDoor heel Nederland én België
yesVolledig verzorgd door Stripteasecoach Mona!
mona

Rond mijn 20ste ben ik begonnen met stripteasedansen. In het begin was het natuurlijk hardstikke eng. Maar al heel snel kreeg ik meer zelfvertrouwen en heb echt jaren met plezier gedanst. Ik geloof heilig dat striptease de beste basis voor je zelfvertrouwen is. Het maakt niet uit waar je mij of mijn team neerzet, wij klaren de klus!

12 jaar heb ik door heel europa en zelfs in Mexico gedanst. Naast dansen, coachte en begeleidde ik ook andere danseressen in de clubs. Natuurlijk heb ik ook veel in Nederland gedanst van huiskamer tot parenclub, tot dansen met de Vengaboys( die zijn niet leeftijds gebonden haha) op de Mega Music dance Experience en de kamasutrabeurs. Op deze beurs heb ik ook 3 jaar lang het X- plosief theater gepresenteerd. Met mensen werken, presenteren en begeleiden is wat ik het liefste doe.

In 2002 ben ik begonnen met het geven van striptease workshops zowel onder mijn eigen naam als voor meerdere organisatiebureaus en heb dit gaandeweg uitgebreid met catwalktraining, coaching en bedrijfstraining.  Verder was ik ook jurylid van de MissPlussize Fashion verkiezing en de Nederlandse Paaldans kampioenschappen. 
Duizenden vrouwen heb ik al het geheim van de striptease geleerd.

Door de jaren heen heb ik ook een groep enthousiaste en zeer ervaren mensen om mij heen verzameld die helpen de workshops onvergetelijk te maken. 

Wij hopen jou eerdaags te ontmoeten bij een workshop of privéles

Mona en het team van Beauty&Show

 

ladiesnight
2015-08-11-102821
teambeautyandshow
heren2
gitteenmona
connieenmona
beautyandshow
Monajeffrey

 

 

 

Vragen? Wij reageren altijd binnen 24 uur.

Beautyandshowworkshop

Wil je een gegarandeerd gezellig en totaal verzorgd uitje? Neem dan gewoon even contact op.

Mail naar:
voor vragen over workshops en privèles

Bel met: 06 - 5024 4405
voor overleg met Mona

Volg ons op: Facebook of Instagram
En bekijk de laatste updates