Rond mijn 20ste ben ik begonnen met stripteasedansen. Eerst in Griekenland en daarna heb ik in allerlei landen in europa gedanst en zelfs in Mexico.
Naast dansen, coachte en begeleide ik ook andere danseressen in de clubs. Natuurlijk heb ik ook veel in Nederland gedanst van huiskamer tot parenclub, tot dansen met de Vengaboys op de Mega Music dance Experience en de kamasutrabeurs. Op deze beurs heb ik ook 3 jaar lang het X- plosief theater gepresenteerd.

In 2002 ben ik begonnen met het geven van striptease workshops zowel onder mijn eigen naam als voor meerdere organisatiebureaus en heb dit gaandeweg uitgebreid met catwalktraining, coaching en bedrijfstraining. Ook geef ik nu al een paar jaar tours op de Amsterdamse wallen als meesteres Lola voor externe bedrijven.
Verder was ik ook jurylid van de MissPlussize Fashion verkiezing en de Nederlandse Paaldans kampioenschappen. 
Honderden vrouwen heb ik al de beginselen van een stijlvolle striptease geleerd. Door de jaren heen heb ik ook een groep enthousiaste en zeer ervaren mensen om mij heen verzameld die helpen de tours en workshops onvergetelijk te maken. 

Wij hopen jou eerdaags te ontmoeten bij een tour of workshop.

Mona Schuitemaker en het team van Beauty&Show

 

2015-08-11-102821
teambeautyandshow
heren2
gitteenmona
connieenmona
beautyandshow

 

 

 

Voor vrijblijvende vragen en boekingen

Meer informatie?

Mail naar:
voor vragen over workshops en tours

Bel met: 06 - 5024 4405
voor overleg met Mona

Volg ons op: Facebook
En bekijk de laatste updates